Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara
Atatürk Bulvarı Şanlı İş Merkezi No: 105/301 Kızılay ANKARA 0 (546) 763 46 46 - 0 (506) 061 06 06

Ameliyatsız Ben Aldırma Tedavisi

Ameliyatsız Ben Aldırma Tedavisi

Plasma Enerji Ameliyatsız Ben Aldırma

Doğuştan insan vücudunda yer alan ve bir hastalık belirtisi olmayan benler artık ameliyat yardımı ile alınmak ve vücut temizlenmektedir. Bazı durumlarda ameliyatlar ürkütücü bir hal aldığı için çoğu kişi ben aldırma işleminden vazgeçmektedir. Bunun için artık ameliyatsız ben aldırma işlemleri ortaya çıkmıştır. Ameliyatsız ben aldırma işlemleri pratik biçimde yapılmaktadır ve günümüzde çok tercih edilen bir işlemdir. Ameliyatsız ben aldırma işlemleri Plasma enerji işlemi ile yapılmaktadır.

Plasma enerji ameliyatsız ben aldırma işleminde 30 dakika gibi bir işlem uygulanmaktadır. Bu işlem yalnızca ben aldırma da değil aknelerde, siyah noktalarda etkili olan bir işlemdir. Plazma enerji ile ben aldırma işlemlerinde hiçbir ameliyata gerek yoktur. İşlem sırasında acı hissi yoktur ve sonrasında ağrı da yoktur. 

Plasma Enerji Özellikleri Nelerdir? 

Plasma enerji  ameliyatsız ben aldırma işleminde ben için kısa bir lokal anestezi uygulaması yapılır. Bu sayede hissizlik sağlanır. Sonrasında ben aldırma işlemine geçilir. Ben aldırma işlemi için aynı gün uygulama bitmektedir. Ve hasta günlük hayatına dönebilir. Sadece ufak kabuklanma olacaktır. Ve kısa sürede izsiz bir şekilde iyileşme sağlanmaktadır. İşlemin yan etkisi yoktur. İşlem sırasında kan hücreleri kullanıldığı için herhangi bir etkisi yoktur. İşlem sırasında alerji oluşması mümkün değildir. İz bırakmayan işlem ile benler alınır. Plasma enerji ile yapılan işlemler kanser hastalarına uygulanmamaktadır. Bunun dışında herhangi bir zarar sebep olmadığı bilinmektedir ve tercih edilmektedir.