Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara
Atatürk Bulvarı Şanlı İş Merkezi No: 105/301 Kızılay ANKARA 0 (546) 763 46 46 - 0 (506) 061 06 06

Lazer Epilasyon Erkek

Lazer Epilasyon Erkek

Son Güncelleme : 01.08.2023

Lazer Epilasyon Erkekler Dünyası

Kadınları olduğu kadar erkekleri de artık epilasyon dünyasında görmeye başladık. Çok uzun süredir dış görünüşüne önem veren erkeklerin de lazer epilasyon konusuna en az kadınlar kadar ilgi gösterdiklerini görüyoruz. Firmamız, kadınlara lazer epilasyon hizmeti sunarken, erkek hastalarını da düşünerek erkeklere de seanslar düzenlemektedir.

Erkeklerde lazer epilasyonda hangi bölgelere uygulama yaptırır?
Erkeklerin kıl yapısı kadınların kıl yapısına göre daha sert ve kalındır. Bu yüzden uygulama süresi de kadınlarınkine göre daha uzundur. Verilen akım da kıl yapısına göre değişkenlik göstermektedir. Erkekler genelde sırt bölgesi, göğüs bölgesi, ense, kaş arası, elmacık kemiği gibi bölgelere lazer epilasyon uygulaması yaptırmaktadır.

Erkeklerde hangi lazer epilasyon cihazı tercih edilmektedir?
Erkeklerde lazer epilasyon yapılırken genel olarak Alexandrite Candela lazer epilasyon cihazı tercih edilmektedir. Her cilt ve kıl yapısına uygun olan Alexandrite Candela lazer epilasyon ile ten rengi ve kıl yapısına uygun tedavi uygulanabilmektedir.

Erkeklerde göğüs bölgesi epilasyonu nasıl yapılır?
Çoğu erkek, göğüslerinde bulunan tüylenmeden rahatsız olurlar. Çoğu erkekte hormonal bozukluklar yüzünden göğüs bölgesindeki kıllar yoğun haldedir. Ortalama 5-6 seans sonunda hastamız göğüs kıllarının eskisine nazaran azaldığını görmektedir. Alexandrite Candela lazer epilasyon ile göğüs kıllarının alındığı tedavi seans başına yaklaşık olarak 45 dakikadır.

Erkekler neden lazer epilasyon uygulamasına ilgi gösterir?
Günümüz erkeği artık daha bakımlı olmaya ve görüntüsüne önem vermeye başladı. Erkekler arasında en rağbet gören uygulama ise lazer epilasyon uygulaması olmaktadır. Birçok erkek hormon dengesizlikleri yüzünden aşırı tüylenme sorunu yaşamaktadır. Görüntü olarak da artık erkeklerin arasında rağbet görmeyen bu durum, erkeklerin de lazer epilasyon uygulamasına ilgi göstermelerine neden olmaktadır.

Erkeklerin lazer epilasyon uygulaması öncesi ve sonrasında dikkat etmesi gereken noktalar
Tıpkı kadınlarda olduğu gibi erkekler de bazı lazer epilasyon kurallarına uymak zorundadır. Epilasyona başlamadan önce solaryuma girmemeye dikkat etmelilerdir. Genellikle kış aylarında epilasyon yaptırmaya dikkat etmeleri gerekir. Ancak Alexandrite Candela lazer epilasyon ile her mevsim lazer epilasyon uygulaması yaptırabilirler.Firma olarak, erkek hastalarımızı da her konuda uyararak kendileri için en iyi tedavi yönteminin hangisi olduğunu açıklamaya çalışıyoruz. Lazer epilasyon tedavisi uygulandıktan sonra cilde yenileyici cilt kremi önererek, güneşe çıkmak zorundalarsa güneş korumalı kremler kullanmalarını özellikle söylüyoruz.