Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara
Atatürk Bulvarı Şanlı İş Merkezi No: 105/301 Kızılay ANKARA 0 (546) 763 46 46 - 0 (506) 061 06 06

Ankara Somon DNA

Ankara Somon DNA

Somon DNA Aşısı Nedir?

Somon DNA aşısı son zamanlarda popülerliğini kazanmış yeni bir cilt yenileme tekniğidir. Teknolojinin ve bilimin gelişmesi sonucu yeni karışımlar ve bileşikler üretilmektedir. Kadınların hep hayali olan yaşlanmama ya da bir kremle tüm kırışıklıkları yok etmek artık rüya değildir. Saf hyaluronik asit ve somon balığından elde edilen spermlerinden meydana gelen özel DNA karışımı sayesinde ciltte hücre yenilenmesi amaçlanmaktadır. Bu sayede ciltte hızlı bir gençleşme ve hücrelerin canlanması görülmektedir. Somon DNA işlemi tek başına yâda lazerler yardımı ile cilde uygulanmaktadır. Cildi hızlı bir şekilde gençleştirmesi, cilt kusurlarını azaltması, ince kırışıklıkları yok etmesi özelliğiyle birçok kadının seçtiği bir cilt bakım yöntemidir.

Cildimiz zamanın etkisi, güneş ve dış faktörlerin etkisiyle eski elastikiyetini kaybeder ve kurumaya başlar. Cildimiz kurudukça ince çizgilerin görünümü artar ve cilt kendini yenileyecek hyalüronik asiti üretemez hale gelir. Somon DNA aşısının içinde saf hyalüronik asit bulunur. Hyalüronik asit cildin nemini kazanmasına, esnek ve yumuşak olmasına, parlamasına ve sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Hyalüronik asit cildin asıl nem kaynağıdır, cildiniz nemsiz ve kuru ise hyalüronik asit içeren ürünler tercih ederseniz cildiniz daha nemli ve sağlıklı olacaktır. Çoğu kadının hayali olan ışıl ışıl kendiliğinden parlayan bir cilt bütün kadınların hayalidir. Kadınlar ciltlerine bir ürün uygulaması yapmadan kendiliğinden kusursuz ve pürüzsüz olsun isterler. Cilt bakım sektörünün üzerinde çalıştığı elde etmeye çalıştığı da budur. Hyalüronik asitin de yaptığı etki budur, cildin nemini kazandırarak, ışıldamasını ve sağlıklı görünmesini sağlar. Hyalüronik aside ek olarak somon balığının sütü enjekte edilir, bu ikisinin karışımı ciltte antiaging etkiye sahiptir. Cildin yaşlanmasını engeller, yaşlılık izleri varsa, onları giderir yok eder. Somon dnası cilde parlaklık ve sağlık verir. Yaşınız ilerlemiş orta yaşlı bir kadınsanız, ince çizgileriniz görünür hale gelmiş olabilir, somon DNA aşısı ile cildinizin yaşlanmasını geciktirebilir daha genç görünen bir yüze sahip olabilirsiniz. Bu yeni yöntemi güvenle deneyebilirsiniz.

Somon DNA Aşısı Nasıl Cilde Uygulanır?

Somon DNA aşısı öncesi cildin, enjekte edilen sıvıyı tamamen emebilmesi için cildin temiz olması çok önemlidir. Cilde sıvı enjekte edilmeden cilt derinlemesine temizlenir. Temiz cilde lokal anestetik etkisi olan bir krem uygulaması yapılır. Kremin etkisini göstermesi için yaklaşık 20 dakika kadar beklenir. Süre bitiminde somon DNA aşısı cilde minik zerkler olacak şekilde 1-2 santim arayla orta deriye enjekte edilir. Bu işlem yaklaşık 10-20 dakika arası sürmektedir. Somon DNA aşısı kişinin ihtiyacına göre değişiklik göstermekte olup 3-6 seans arası sürmektedir. Yaptırdığınız somon DNA işleminin kalıcı olmasını istiyorsanız yılda 2 sefer yaptırarak kalıcılığını arttırıp uzun süre kullanabilirsiniz.

Somon DNA Aşısı Kimlere Uygulanmamalı?

Somon DNA aşısının içeriği bitkisel maddelerden oluştuğu için alerjik etkiye yol açmaz. Somon balığı içeriği organik ve oldukça faydalı hyalüronik asit ise zaten vücudumuzda var olan bir bileşiktir. Fakat somon balığına karşı hassasiyetiniz söz konusuysa dikkatli olmanızda fayda var. Bu sebeple önce yüzünüzde değil bilek bölgenizde deneterek bir süre beklemeniz eğer herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmadıysa aşıyı yaptırmanız daha doğru olacaktır. Somon dna aşısının herhangi bir yan etkisi olmamakla beraber bazı kişilere yapılması doğru değildir. Diyabet hastaları, damar tıkanıklığı ve felç öyküsüne sahip hastalar, kan pıhtılaşma bozukluğu olanlar, kalp hastaları ve hamilelerde önerilmez. Saydıklarımızın haricinde herkes güvenle somon DNA aşısını yaptırabilir deneyebilir.