Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara
Atatürk Bulvarı Şanlı İş Merkezi No: 105/301 Kızılay ANKARA 0 (546) 763 46 46 - 0 (506) 061 06 06

Ankara Nem Aşısı

Ankara Nem Aşısı

Cilt yaş aldıkça elastikiyetiğini ve nemini kaybetmeye başlar. Cilt daha kuru ve pürüzlü bir görünüme bürünür. Cilt tipleri çeşitlidir; kuru, yağlı, karma, hassas gibi birçok çeşit bulunur. Kuru ve hassas ciltler nemini çok çabuk yitirir. Yağlı ve karma ciltler, kuru hassas ciltlere göre nemini geç kaybetse de cilt parlaklığını yitirir. Cildimize doğal ışıltısını ve parlak görünüşü cildin sahip olduğu nem sayesinde gerçekleşir. Neme doymuş ciltler her zaman parlak, sağlıklı ve ışıl ışıldır. Cildiniz nem bakımından yetersizse sivilce veya cildinizde var olan izleriniz çok daha geç iyileşir çünkü neme sahip olmadığı için cilt kendini iyileştiremez onaramaz. Bütün bu sebeplerle beraber cildinizi nemli tutmak ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak oldukça önemlidir. Özellikle geçiş dönemlerinde ya da kış dönemlerinde cildiniz ekstra olarak bir kuruma aşamasına geçer. Cildiniz pul pul dökülmeye, kullandığınız makyaj ürünlerin pütürlü durmasına sebep olur. Cildiniz gerildiği için ince kırışıklıklar meydana gelir ve genç yaşta kırışıklıkların görünmesine sebep olur.

Cildinize doğal nemini geri kazandırmak için mükemmel bir işlem olan nem aşısını yaptırabilirsiniz. En yeni teknolojilerle üretilmiş olan nem aşısı takviyesi imdadınıza koşuyor ve cildinizin neme doymuş olmasını sağlıyor. Nem aşısı cildinizin anında nemine doymasını sağlıyor ve uzun vadede cildinizin parlaklığını ve sağlığını garanti altına alıyor. Cildinizin su kaybetme kaybına karşı bariyerine benzer malzemeler yardımıyla cildin kendini doğal nemlendirme faktörü üretimini destekliyor. Enjekte edilen maddeler ile cildiniz kendi nemini saklıyor ve cildinizde kuruluk hissi oluşmuyor.

Nem Aşısının İçeriğinde Neler Var?

Cildimizde doğal olarak N-asetil bulunmaktadır ve hiyalüronik asit yapmak için kullanılır. Hiyalüronik asit ise ciltte nemi tutmaya yardımcı olur dokuların suyu sevmesi sayesinde cilt ihtiyacı olan neme kavuşmuş olur. Nem aşısının içeriği hiyalüronik asit seviyesini yukarı çekmek ve cilde hapsetmektir. Bu sayede cilt kendi koruma bariyerini oluşturur kırışıklıklar yok denecek kadar az görünür hale gelir. Bu mükemmel etkisiyle nem aşısı oldukça faydalı ve etkili bir işlemdir. Uzun vadede devam eden etkisi ile sürekli tercih edilen işlemlerdendir.

Nem Aşısı Nasıl Uygulanır?

Nem aşısı ameliyatsız uygulanan estetik cerrahi tekniklerinden bir tanesidir. Nem aşısı için bıçak altına yatmanıza hiç gerek yoktur. Oldukça kısa sürede yapılabilen ve günlük hayatınıza devam edebileceğiniz küçük bir operasyondur. Yaklaşık olarak 15-20 dakika süren işlemde nem aşısı cilde uygulanmaya başlar. Etkisini hemen fark edebileceğiniz görebileceğiniz bu işlem, operasyondan hemen sonra etkisini göstermeye başlar. 1 ay boyunca cildiniz iyileşme ve yenilenme geçirecektir. Her cilt tipi farklıdır. Genel olarak nem aşısı işlemi 1 yıl kadar etkisini sürdürmeye devam eder. Fakat cildinize dikkat ederseniz, ek olarak cildinize uygun nemlendirici kremleri düzenli kullanırsanız çok daha uzun süre etkisini gösterir. Nem aşısı sonrasında cildinizin nemini alacak ürünler, peelingler( cildi soyma işlemi) gibi işlemlerden uzak durmalısınız. Cildinize uygun, cildinizi kurutmayacak ürünler seçmelisiniz. Belirtmekte fayda var; cildiniz için kullandığınız ürünlerin organik içerikli doğal olması büyük önem taşır, kullandığınız cilt bakım ürünlerini dikkatli seçip içinde zararlı maddelerin yer almamasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Eğer bunlara dikkat eder cildinize düzenli bakım yaparsanız nem aşısı çok daha uzun süre etkisini göstermeye devam edecektir.

Nem aşısı etkisini kaybettikçe cildiniz eskisi gibi kurumaya, pul pul görünmeye başlar. Yavaş yavaş cildinizde kuruluk hissi oluşmaya başlayacaktır. Bu tür etkiler iyice arttığında cildiniz eski formuna geri dönmüş yeni bir nem aşısı zamanı gelmiş demektir.